Skriv ut

Ungresurs årets rekryterare 2014

Ung resurs är en satsning som ger ungdomar mellan 18-25 år i Västerås en möjlighet att studera och komplettera sina gymnasiebetyg, samtidigt som ett parallellt halvtidsjobb i sex månader inom Västerås stad hjälper till att finansiera studierna. Satsningen, som har slagit väl ut och varit mycket uppskattad av deltagarna, har nu även prisbelönats.Det är priset för Årets rekryterare, som utses av den ekonomiska föreningen Jobba i Västerås, på den årliga Guldstänkgalan.

Onsdagen den 25/3 var det dags för prisutdelning på Jobbcentrum vid huvudkontoret för AMA Västerås.  Carin Lidman, kommunalråd i Västerås och ledamot i kommunstyrelsen, fanns på plats för att läsa upp motiveringen och dela ut priset, som bestod av ett gyllene diplom, hedersmedalj och konstföremål.

I motiveringen till priset poängterades att satsningen förbättrar förutsättningarna för många ungdomar, samt att varje person som kommer i arbete är en vinst för arbetsgivarna och Västerås kompetens- försörjning. Närvarande för att dela ut priset var också Anders Teljebeck, kommunalråd i Västerås och ordförande i kommunstyrelsen. Anders Teljebeck talade varmt om Ung Resurs och berömde de representanter för resursteamet som samlats till prisutdelningen och tillsammans med övriga närvarande bjöds på tårta och kaffe.


Sidan uppdaterades 2015-03-27